Kedvezményezett neve: Ambrus Péter egyéni vállalkozó

Projekt címe: Weboldaltervezés, weboldalkészítés, programozás, informatikai fejlesztés és informatikai tanácsadás tevékenységek végzése egyéni vállalkozás keretében.

Szerződött támogatás összege: 3.000.000 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 90%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.03.31.
Projekt azonosító száma: TÁMOP-2.3.6.B-12-1/5-2014-0053

Projekt tartalmának bemutatása:

Ambrus Péter egyéni vállalkozó a Társadalmi Megújulás Operatív Program Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban c. könnyített elbírálású pályázaton 3.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert 10% önerő biztosítása mellett. A pályázat összköltsége 3.333.333 Ft volt, melyből a pályázó egyéni vállalkozás keretében informatikai vállalkozást nyitott. A vállalkozás fő profilja webodaltervezés, készítés és működtetés, illetve informatikai tanácsadás, programozás és informatikai fejlesztés.

A tevékenység beindításához szükséges eszközök és berendezések beszerzésre kerültek, a pályázattal lehetővé vált a szakmai színvonal fejlesztése, korszerű modern eszközök használatával a tevékenység magas szintű végzése, és az ügyfélkör számára a kellemes környezet biztosítása is.

A beruházás megvalósításával a vállalkozó minőségi szolgáltatást tud nyújtani meglévő és leendő ügyfelei részére. Stílusosan berendezett helyiséget sikerült kialakítania korszerű, rendezett munkakörülmények, és szolgáltatásai sokszínűségének biztosítása, valamint az iroda kedvező elhelyezkedése fontos szerepet játszik cége további sikereinek elérésében, ezáltal tevékenységi köre is bővíthető.

infoblokk-ambrus-peter-ev