[testimonal]

Kedves Péter! Először is szeretnénk megköszönni a határtalan rendelkezésreállásodat és gyorsaságodat! Az irodaitorna.hu sikerét Neked is köszönhetjük, hiszen képes voltál a lehetetlenre, már akkor is értetted, hogy mit akarunk, amikor még mi sem tudtuk. Nemcsak egy weboldalt programoztál nekünk, hanem programozási alapismereteket is adtál, amivel már sokkal magabiztosabban vághatunk a következő projektekbe, amikben szintén számítunk a segítségedre. 

Tóth Avanti & Társai Alkotó Iroda csapata
[link title=”Irodaitorna ~ Prémium WordPress honlap” id=”1710″]Irodaitorna »[/link][/testimonal]

[testimonal]

Köszi Péter! Végre egy programozó, akivel jól tudunk együtt dolgozni! A Hazai Műsoriroda weblapjának “építése” során végig hatékonyan, és ami a legfontosabb, gyorsan dolgoztál. Megértetted a legextrémebb módon felvázolt igényeinket és szinte észrevétlenül fordítottad le az általunk nem ismert programnyelvre. Azt kívánjuk, hogy ebből a tempóból ne veszíts és ugyanilyen lelkesen készíts el még számos weblapot leendő megrendelőidnek! 

Kertész Gyula és a Hazai Műsoriroda dolgozói
[link title=”Hazai Műsoriroda ~ Prémium WordPress honlap” id=”1914″]Hazai Műsoriroda »[/link][/testimonal]

[testimonal]

Véleményem szerint nagyon fontos manapság egy jó internetes megjelenés. Lényeges számomra, hogy könnyen kezelhető és áttekinthető legyen az oldal. Ezekkel a tulajdonságokkal mind rendelkezik a WORDPRESS, ezért választottam. Ezen kívül sok pozitív dolgot hallottam és tapasztaltam WORDPRESS-szel kapcsolatban ezért én is megrendeltem. Szinte azonnal megérkezett a visszajelzés, pár nap alatt elkészült az oldal. Az eredmény jobb lett, mint amit reméltem. Rengeteg hasznos információval és ötlettel látott el a szerkesztő, amit a későbbiekben is tudok kamatoztatni. Köszönöm a szép oldalt, a megfelelő tájékoztatást és a sok jó ötletet! 

Molnár Beatrix
[link title=”Tündérkapu ~ Prémium WordPress honlap” id=”1751″]Tündérkapu »[/link][/testimonal]